Laat ons u voorgaan in onze groentenomie.
*Groen-te-no-mie (de; v)
1. De kunst van lekker eten en drinken met groenten als uitgangspunt.
Bienvenue à ‘Le Jardin’
Koken met groenten en kruiden is ons uitgangspunt. Het liefst met groenten van het seizoen. Daarnaast halen wij onze producten zo veel mogelijk van dichtbij. Op die manier weten wij zeker dat deze ambachtelijk zijn, verantwoord en biologisch. Wij laten ons inspireren door het product en complementeren dit met liefde, passie, vakkennis van de Franse keuken en ‘zo nu en dan’ een mooi stukje vlees, vis of gevogelte.
Menu Le Jardin
Laat u verrassen door een lunch- of dinermenu geïnspireerd op het seizoen en bevoorrading van onze boeren.
Bent u allergisch of volgt u een dieet? Zeg het ons of vraag naar onze allergenenkaart.
Onze gerechten kunnen allergenen bevatten.
Lunchmenu
-
Tweegerechtenmenu 25
Voorgerecht | hoofdgerecht
-
Driegerechtenmenu 33
Voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht
-
Viergerechtenmenu 39
Voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | dessert
Dinermenu
-
Viergerechtenmenu 45
Voorgerecht | tussengerecht | hoofdgerecht | dessert
-
Vijfgerechtenmenu 53
Voorgerecht | twee tussengerechten | hoofdgerecht | dessert
-
Zesgerechtenmenu 60
Voorgerecht | drie tussengerechten | hoofdgerecht | dessert
-
Zevengerechtenmenu 67
Voorgerecht | vier tussengerechten | hoofdgerecht | dessert
-
Supplement vis / vlees 3.5
-
Fromage du Jour 10
-
(supplement kaas in plaats van dessert) 3
Al onze gerechten zijn in de basis plantaardig en kunnen tegen
meerprijs met vis of vlees geserveerd worden.
KERST - Menu de Noël
Laat u verrassen door ons kerstmenu geïnspireerd op het seizoen en bevoorrading van onze boeren.
Biet | ananas | knolraap | kokos
Spruit | ricotta | brood | appel
Pompoen | vadouvan | venkel | pijnboompit
Knolselder | pinda | mandarijn | veenbes *
Rodekool | ketjap | portobello | cashew **
Wortel | tom yum | kaki | koriander
Mango | szechuan | roomkaas | passievrucht ***
Aardpeer | dragon | chocolade | hazelnoot
Kaas als extra gerecht ****
Al onze gerechten zijn in de basis plantaardig en kunnen tegen meerprijs met vis of vlees geserveerd worden
Bent u allergisch of volgt u een dieet? Zeg het ons of vraag naar onze allergenenkaart.
Onze gerechten kunnen allergenen bevatten.
Menu
-
Vijfgerechtenmenu 56
-
* Zesgerechtenmenu 63
-
** Zevengerechtenmenu 70
-
*** Achtgerechtenmenu 77
-
**** Kaas 10
-
Supplement vis / vlees 5
Wijnarrangement
-
Passende wijn per glas 8
-
Half wijnarrangement 4,5
Reserveren
Telefonisch nemen wij geen reserveringen aan, ons boekingssysteem op de website is accuraat en wordt automatisch geüpdatet.
Wat betekent, het zichtbare tijdstip of aantal personen is het enige beschikbare voor uw gezelschap. Andere gastenaantallen of tijdstippen zijn dan helaas niet te reserveren.
Hartelijk dank voor uw begrip.
Na het doorlopen van de volgende stappen, ontvangt u gratis een bevestiging per e-mail of per SMS van uw reservering.
Wordt de reserveringsmodule niet helemaal goed weergegeven? Klik dan hier om deze te openen in een nieuw venster.
Pain du Jardin
Vanaf eind maart:
Nieuw take-away lunchconcept in onze kenmerkende groente-filosofie. Pain du Jardin brengt belegde sandwiches op plantaardige basis met eventueel vlees of vis als supplement.
À bientôt!
Openingstijden
Dinsdag t/m zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur
Cadeaubon
Koop via het formulier hiernaast uw cadeaubon voor Le Jardin.
Vacatures
Werken bij Le Jardin
Wil jij graag werken in hét beste groenterestaurant van Utrecht?
Stuur dan een e-mail naar info@lejardinutrecht.nl
Op dit moment bieden wij plaats aan:
Wil je als Floormanager aan de slag bij ons prachtige restaurant in het centrum van Utrecht? Jezelf ontwikkelen en werken met ons uniek groentenconcept? Dan is deze vacature écht iets voor jou!
Over Le Jardin
Bij Le Jardin staat koken met groenten en kruiden centraal. We werken het liefst met seizoensgroenten en laten ons inspireren door de producten en complementeren dit met liefde, passie en vakkennis van de Franse keuken. Zo nu en dan voegen we ook een mooi stukje vlees, vis of gevogelte toe aan onze heerlijke gerechten. Bij Le Jardin draait het om ‘Groentenomie’; de kunst van lekker eten en drinken met groenten als basis. We zijn op zoek naar een enthousiaste Floormanager die ons team komt versterken.
Wat ga jij als Floormanager bij ons doen?
Als Floormanager heb je een belangrijke en sturende rol in ons restaurant. Jij zorgt voor een goede sfeer en presenteert gerechten op een mooie manier, zodat de verwachtingen van onze gasten steeds weer worden overtroffen. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van een persoonlijke, attente en gastvrije eetervaring voor onze gasten. Verder ga jij onder andere:
- gasten ontvangen;
- bestellingen opnemen;
- heerlijke gerechten en wijnen serveren;
- ervoor zorgen dat het onze gast aan niets ontbreekt.
Wat vragen wij van jou als Floormanager?
Als echte initiatiefnemer heb jij een vlotte babbel en geniet je van interactie met gasten en collega’s. Je hebt passie voor groenten en wil je vakinhoudelijke kennis vergroten. Je bent dan ook enthousiast over de mogelijkheid om nieuwe dingen te leren en staat open voor spannende avonturen en extra verantwoordelijkheid.
Wat bieden wij jou als Floormanager?
Bij ons krijg je de kans om initiatief te nemen, jezelf te ontwikkelen en om een goede werk-privébalans te vinden. Verder bieden wij:
- een goed salaris;
- een uitdagende baan binnen ons unieke restaurant;
- een ideaal te bereiken werklocatie in Utrecht;
- 25 vrije dagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
- een vierdaagse werkweek;
- een studiekostenregeling;
- uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd;
- een woonruimte in het centrum van Utrecht is (als dat nodig is) beschikbaar.
Floormanager worden bij Le Jardin in Utrecht? Solliciteer direct!
Ben je enthousiast geworden na het lezen van onze vacature? Stuur dan een email naar mij, Lars Mooren via info@lejardinutrecht.nl
Functieomschrijving
Midden in Utrechts historische centrum bevindt zich Utrechts beste groenterestaurant, ‘Le Jardin’.
Koken met groenten en kruiden is ons uitgangspunt. Het liefst met groenten van het seizoen. Daarnaast halen wij onze producten zo veel mogelijk van dichtbij. Op die manier weten wij zeker dat deze ambachtelijk zijn, verantwoord en biologisch. Wij laten ons inspireren door het product en complementeren dit met liefde, passie, vakkennis van de Franse keuken en ‘zo nu en dan’ een mooi stukje vlees, vis of gevogelte
Niet voor niets zijn wij gekomen met de term; ‘Groentenomie’; de kunst van lekker eten en drinken met groenten als uitgangspunt.
Wat verwachten wij van jou?
Als zelfstandig werkend kok werk je samen met jouw keukenteam, vol passie en met gezonde energie aan een product waarmee de verwachtingen van onze gasten telkens weer overtroffen kunnen worden en draag jij persoonlijk bij aan een prettige (werk)atmosfeer.
Jij zorgt voor een constante hoge kwaliteit zoals men dat bij het beste groenterestaurant van Utrecht mag verwachten. Daarmee vragen wij alle verantwoordelijkheid op jouw ‘partie’ en houd je de keuken draaiende bij afwezigheid van de chef-kok.
Wij verwachten van jou dat je sociaalvaardig bent en graag met collega’s werkt, dat jij een drukke baan in de horeca kan bolwerken naast jouw privésituatie en dat je reeds ruime ervaring hebt op gebied van groenten en dit graag nog verder wilt uitbreiden.
Wij bieden, naast een werkweek van vier dagen, optioneel ook woonruimte in het centrum van Utrecht aan voor onze werknemers.
Lijkt dit hét bedrijf voor jou om deel van uit te maken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Tamara de Borst
Soort dienstverband: Fulltime, Onbepaalde tijd
Functieomschrijving
Midden in Utrechts historische centrum bevindt zich Utrechts beste groenterestaurant, ‘Le Jardin’.
Koken met groenten en kruiden is ons uitgangspunt. Het liefst met groenten van het seizoen. Daarnaast halen wij onze producten zo veel mogelijk van dichtbij. Op die manier weten wij zeker dat deze ambachtelijk zijn, verantwoord en biologisch. Wij laten ons inspireren door het product en complementeren dit met liefde, passie, vakkennis van de Franse keuken en ‘zo nu en dan’ een mooi stukje vlees, vis of gevogelte
Niet voor niets zijn wij gekomen met de term; ‘Groentenomie’; de kunst van lekker eten en drinken met groenten als uitgangspunt.
Wat verwachten wij van jou?
Als bedieningsmedewerker werk je samen met jouw collega’s, vol passie en met gezonde energie aan een service waarmee de verwachtingen van onze gasten telkens weer overtroffen kunnen worden en draag jij persoonlijk bij aan een prettige (werk)atmosfeer.
Jij zorgt voor een constante hoge kwaliteit zoals men dat bij het beste groenterestaurant van Utrecht mag verwachten.
Wij verwachten van jou dat je sociaalvaardig bent en graag met collega’s werkt, dat jij een drukke baan in de horeca kan bolwerken naast jouw privésituatie en dat je reeds ruime ervaring hebt op gebied van groente en gastvrijheid en dit graag nog verder wilt uitbreiden.
Wij bieden optioneel ook woonruimte in het centrum van Utrecht aan voor onze werknemers.
Lijkt dit hét bedrijf voor jou om deel van uit te maken? Stuur dan jouw motivatie en CV naar Lars Mooren
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Onbepaalde tijd, Bepaalde tijd, Stage of Leerplek
Contact
Neem gerust contact op voor meer informatie!
Mariaplaats 42
3511 LL Utrecht
030 400 42 42
info@lejardinutrecht.nl
Wij zijn geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 12:00 – 15:00 uur en van 17:00 tot 00:00 uur.
Gebruik het onderstaande contactformulier voor al uw vragen of verzoeken. We horen graag van u!
Reserveringen
Via de knop rechtsonder in beeld kunt u reserveren.
Telefonisch nemen wij geen reserveringen aan, ons boekingssysteem op de website is accuraat en wordt automatisch geüpdatet. Wat betekent, het zichtbare tijdstip of aantal personen is het enige beschikbare voor uw gezelschap. Andere gastenaantallen of tijdstippen zijn dan helaas niet te reserveren.
Hartelijk dank voor uw begrip.
Le Jardin Utrecht
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring
Website: Artvertisement i.s.m. Skyhighmedia